fbpx
Back to Top

Tarieven

Enthousiast na het zien van mijn foto’s?

Wat tof dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn werk! Ik ben super benieuwd naar de invulling en wensen voor jullie grote dag. Ik nodig jullie dan ook graag uit voor een lekker kopje koffie of thee bij mij aan tafel! We kunnen dan uitgebreid jullie wensen en mijn mogelijkheden bespreken en ik kan jullie mooie voorbeeld albums laten zien.

Een trouwreportage van 8 uur fotografie inclusief een prachtig minialbum is al te boeken vanaf € 1950!

Wat is er inbegrepen bij een boeking?

– uitgebreid contact & advies in aanloop naar jullie bruiloft
– mijn enthousiasme, professionaliteit, gedrevenheid en een hoop gezelligheid op jullie grote dag
– ruim 150 bruiloften aan ervaring & meerdere (internationale) trouwfoto awards op zak
– minimaal 300 geselecteerde en zorgvuldig bewerkte beelden in hoge resolutie als download
– een prachtig linnen minialbum in 20×20 cm met 12 blz.
– een uitgebreid netwerk met professionele back-up trouwfotografen in geval van nood
– reiskosten binnen NL

* Optioneel: tegen een meerprijs neem ik een professionele en ervaren 2e fotograaf mee, zodat je extra veel super toffe foto’s krijgt!

Een prachtig album met de mooiste foto’s

Het is echt zonde als jullie trouwfoto’s alleen maar op een harde schijf of USB blijven staan. Of dat je zelf een album laat maken bij een goedkope drogist of ander soort keten waarbij de kleuren, contrast en helderheid jullie foto’s geen goed recht doen. Om jullie foto’s prachtig tot hun recht te laten komen, kun je kiezen voor een upgrade van je pakket met een prachtig luxe handgebonden trouwalbum in 30×30 cm of 35×35 cm met een omslag naar keuze. Ik vertel jullie graag meer over alle mogelijkheden!

// Genoemde tarieven zijn geldig voor boekingen na 01.05.2020 en kunnen door GERJANNE op elk moment gewijzigd worden. Het besproken tarief op het moment van boeken is altijd leidend.

// Met het boeken van mij als jullie trouwfotograaf, gaan jullie akkoord met het feit dat ik jullie trouwfoto’s mag gebruiken voor promotiedoeleinden (demoalbums, website, blogs, Facebook, Instagram, flyers, trouwbeurzen etc.). Het is voor mij erg belangrijk dat ik mijn werk kan en mag delen om potentiële klanten te kunnen bereiken. Willen jullie dit niet, dan dienen jullie dit ruim voor de bruiloft aan te geven. Uiteraard kan er overleg plaatsvinden welke foto’s wel en niet gebruikt mogen worden.

R E F E R E N T I E S

Ervaringen van andere bruidsparen

"We hebben na een gezellige afspraak gekozen voor Gerjanne als fotograaf. Een keuze waar we geen seconde spijt van hebben gehad. De dag verliep soepel en het eindresultaat is fantastisch. Schitterende, heldere foto's waar we nog elke dag met plezier naar kijken!"

- Willem-Jan & Danique -

"De kwaliteit van de foto's is geweldig! Gerjanne is erg prettig om op je dag als fotograaf rond te hebben lopen. Ze heeft geluisterd naar onze wensen en hier haar best voor gedaan! Dit is terug te zien in de foto's. Blij met de keuze voor Gerjanne!"

- Jason & Suzanne -

"In eerste instantie zouden wij een andere fotograaf hebben op onze bruiloft, maar deze moest vanwege privé omstandigheden afzeggen. Eerst baalde we maar nadat we een kennismakingsgesprek hadden met Gerjanne waren we zeer positief en konden we niet wachten op de grote dag. Ook op de dag zelf is het fijn dat Gerjanne als fotograaf rondloopt. Ze geeft subtiel aanwijzingen en je hebt bijna niet in de gaten dat ze er is. De preview die we alleen nog maar hebben ontvangen waren fantastisch. kunnen niet wachten op de rest. Dit vergt voor ons veel geduld 😉 Erg blij met de keuze voor Gerjanne!"

- Sander & Marijke -

"We hebben Gerjanne leren kennis op trouwbeurs Verliefd en Verloofd in Groningen. Meteen was er een klik en hebben we een super leuk gesprek gehad. We hebben daarom niet meer verder gekeken en gevraagd of zij fotograaf wou zijn op onze bruiloft. Wat zijn de foto's prachtig geworden! Heel erg dierbaar! Het zijn vooral spontane en niet geposeerde foto's die echt een verhaal vertellen. Je raakt niet uitgekeken. In communicatie is Gerjanne ook erg prettig. Goed georganiseerd en super professioneel! Echt een aanrader!"

- Freek & Berdien -

"Intussen al drie fotoshoots door Gerjanne laten doen. Van Loveshoot, via trouwdag, naar new born shoot. Alledrie prachtig weergegeven. Gerjanne is geduldig, lief, creatief, weet je op je gemak te stellen en ondertussen maakt ze de foto's die je altijd zult blijven koesteren. Vooral omdat ze zo echt zijn. Puur, net zoals het moment, waardoor het bekijken van de foto's je ook telkens weer meeneemt naar een van die bijzondere gebeurtenissen."

– Martijn & Jolinda –

"De 1e fotograaf moest wegen omstandigheden 4 dagen voor de bruiloft helaas ons teleurstellen. Echter was daar Gerjanne die voor ons naar Noord-Brabant kwam om onze mooie trouwdag vast te leggen. We zijn de foto's, haar gezelligheid en haar redding ontzettend dankbaar!"

– Robin & Iris –

"Ons huwelijk, de zwangerschap shoot, de geboorte van onze zoon 17-12-2016 en de baby sessie, allemaal vast laten leggen door Gerjanne. Mooie pure beelden, dierbare herinneringen met liefde vast gelegd. We hadden ons niet beter kunnen wensen!"

– Gerwin & Jolinde –

"Fotograaf met enorm veel enthousiasme en oprecht geintereseerd in wie wij zijn. Alle momenten op onze trouwdag zijn puur en spontaan vastgelegd."

– Jeroen & Mirjam –

"Bij een geweldige dag hoort voor ons een fotograaf die op de achtergrond aanwezig is en geen geposeerde foto's maakt. Dit was voor ons een voorwaarde en hier heeft Gerjanne helemaal aan voldaan; ontspannen en natuurlijke foto's met oog voor detail. Mooie momenten vastleggen die je je hele leven bijblijven."

– Ruben & Tineke –

"Een hele fijne vakkundige fotograaf. Snelle communicatie en begrijpt je wensen. Ze kan ook goed met kinderen omgaan."

– Rens & Cora –

"In 1 woord fantastisch! Hier krijg je echt geen spijt van... Er zijn zoooooveel bruidsfotografen maar wil je ECHT professionele foto's waarbij je wanneer je ze terugziet elke keer weer kippenvel krijgt? Kies dan voor Gerjanne. Oog voor detail, emoties en heel origineel waardoor je geen standaard foto's krijgt. Mijn tip: NOOIT besparen op een goede fotograaf... Daar krijg je spijt van."

– Hanne & Sandra –

"Wij zijn in 2014 getrouwd en hadden Gerjanne als onze trouwfotograaf. Wat een ontzettend goede keuze was dat! Fijne gesprekken vooraf, waarin we al onze wensen kenbaar konden maken. Op de dag zelf soms nauwelijk doorgehad dat ze erbij was, erg prettig hoe zij werkt. Ze heeft onze dag werkelijk waar prachtig vastgelegd en dankzij de foto's kijken we daar iedere dag nog op terug!"

– Paul & Marjan –

"Op vrijdag 23 juni zijn wij getrouwd. We hebben na een gezellige afspraak gekozen voor Gerjanne als fotograaf. Een keuze waar we geen seconde spijt van hebben gehad! De dag verliep erg soepel en het eindresultaat is fantastisch. Schitterend heldere foto's waar we nog elke dag met veel plezier naar kijken. Gerjanne hartelijk dank!"

- Willem-Jan & Danique -

error: Content is protected !!