Back to Top

Tarieven

Enthousiast na het zien van mijn foto’s?

Wat tof dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn werk! Ik ben super benieuwd naar de invulling en wensen voor jullie grote dag. Ik nodig jullie dan ook graag uit voor een lekker kopje koffie of thee bij mij aan tafel! We kunnen dan uitgebreid jullie wensen en mijn mogelijkheden bespreken en ik kan jullie mooie voorbeeld albums laten zien. Jullie ontvangen dan een offerte op maat.

Een reportage van 6 uur fotografie incl. compact album is al te boeken vanaf € 1.695!*

Wat is er inbegrepen bij een boeking?

– uitgebreid contact & advies in aanloop naar jullie bruiloft
– mijn enthousiasme, professionaliteit, gedrevenheid en een hoop gezelligheid op jullie grote dag
– ruim 140 bruiloften aan ervaring & meerdere (internationale) trouwfoto awards op zak
– een uitgebreid netwerk met professionele back-up trouwfotografen in geval van nood
– minimaal 300 geselecteerde en zorgvuldig bewerkte beelden in hoge resolutie als download
– reiskosten binnen NL

* Een mooi compact album in 20×20 cm met 12 blz. met een aantal van de mooiste foto’s naar keuze van jullie dag. Boeken jullie een trouwreportage met een groot album, dan vervalt het minialbum.

** Optioneel: tegen een meerprijs neem ik een professionele en ervaren 2e fotograaf mee, zodat je extra veel super toffe foto’s krijgt!

Een prachtig album met de mooiste foto’s?

Het is echt zonde als jullie trouwfoto’s alleen maar op een harde schijf of USB blijven staan. Of dat je zelf een album laat maken bij een goedkope drogist of keten waarbij de kleuren, contrast en helderheid om te huilen zijn en jullie foto’s geen goed recht doen. Om jullie foto’s prachtig tot hun recht te laten komen, zijn er bij mij diverse luxe albums verkrijgbaar vanaf € 495.

// Genoemde tarieven zijn geldig voor boekingen na 01.01.2019 en kunnen door GERJANNE op elk moment gewijzigd worden. Het besproken tarief op het moment van boeken is altijd leidend.

// Met het boeken van mij als jullie trouwfotograaf, gaan jullie akkoord met het feit dat ik jullie trouwfoto’s mag gebruiken voor promotiedoeleinden (demoalbums, website, blogs, Facebook, Instagram, flyers, trouwbeurzen etc.). Het is voor mij erg belangrijk dat ik mijn werk kan en mag delen om potentiële klanten te kunnen bereiken. Willen jullie dit niet, dan dienen jullie dit ruim voor de bruiloft aan te geven. Uiteraard kan er overleg plaatsvinden welke foto’s wel en niet gebruikt mogen worden.

ThePerfectWedding.nl Widget

GERJANNE 9.7 uit 8 ervaringen

R E F E R E N T I E S

Ervaringen van andere bruidsparen

"Intussen al drie fotoshoots door Gerjanne laten doen. Van Loveshoot, via trouwdag, naar new born shoot. Alledrie prachtig weergegeven. Gerjanne is geduldig, lief, creatief, weet je op je gemak te stellen en ondertussen maakt ze de foto's die je altijd zult blijven koesteren. Vooral omdat ze zo echt zijn. Puur, net zoals het moment, waardoor het bekijken van de foto's je ook telkens weer meeneemt naar een van die bijzondere gebeurtenissen."

– Martijn & Jolinda –

"De 1e fotograaf moest wegen omstandigheden 4 dagen voor de bruiloft helaas ons teleurstellen. Echter was daar Gerjanne die voor ons naar Noord-Brabant kwam om onze mooie trouwdag vast te leggen. We zijn de foto's, haar gezelligheid en haar redding ontzettend dankbaar!"

– Robin & Iris –

"Ons huwelijk, de zwangerschap shoot, de geboorte van onze zoon 17-12-2016 en de baby sessie, allemaal vast laten leggen door Gerjanne. Mooie pure beelden, dierbare herinneringen met liefde vast gelegd. We hadden ons niet beter kunnen wensen!"

– Gerwin & Jolinde –

"Fotograaf met enorm veel enthousiasme en oprecht geintereseerd in wie wij zijn. Alle momenten op onze trouwdag zijn puur en spontaan vastgelegd."

– Jeroen & Mirjam –

"Bij een geweldige dag hoort voor ons een fotograaf die op de achtergrond aanwezig is en geen geposeerde foto's maakt. Dit was voor ons een voorwaarde en hier heeft Gerjanne helemaal aan voldaan; ontspannen en natuurlijke foto's met oog voor detail. Mooie momenten vastleggen die je je hele leven bijblijven."

– Ruben & Tineke –

"Een hele fijne vakkundige fotograaf. Snelle communicatie en begrijpt je wensen. Ze kan ook goed met kinderen omgaan."

– Rens & Cora –

"In 1 woord fantastisch! Hier krijg je echt geen spijt van... Er zijn zoooooveel bruidsfotografen maar wil je ECHT professionele foto's waarbij je wanneer je ze terugziet elke keer weer kippenvel krijgt? Kies dan voor Gerjanne. Oog voor detail, emoties en heel origineel waardoor je geen standaard foto's krijgt. Mijn tip: NOOIT besparen op een goede fotograaf... Daar krijg je spijt van."

– Hanne & Sandra –

"Wij zijn in 2014 getrouwd en hadden Gerjanne als onze trouwfotograaf. Wat een ontzettend goede keuze was dat! Fijne gesprekken vooraf, waarin we al onze wensen kenbaar konden maken. Op de dag zelf soms nauwelijk doorgehad dat ze erbij was, erg prettig hoe zij werkt. Ze heeft onze dag werkelijk waar prachtig vastgelegd en dankzij de foto's kijken we daar iedere dag nog op terug!"

– Paul & Marjan –

"Op vrijdag 23 juni zijn wij getrouwd. We hebben na een gezellige afspraak gekozen voor Gerjanne als fotograaf. Een keuze waar we geen seconde spijt van hebben gehad! De dag verliep erg soepel en het eindresultaat is fantastisch. Schitterend heldere foto's waar we nog elke dag met veel plezier naar kijken. Gerjanne hartelijk dank!"

- Willem-Jan & Danique -

error:
error: Content is protected !!